Avisos

 
 
Imagen de Anna  Garcia Torres
primeres Jornades sobre Assetjament Sexual de Segon Ordre que es duran a terme a Barcelona, al CCCB
de Anna Garcia Torres - viernes, 2 de diciembre de 2016, 11:57
 

 

 Benvolguts/benvolgudes,

 

Com ja sabeu, els propers 19 i 20 de desembre fem les primeres Jornades sobre Assetjament Sexual de Segon Ordre que es duran a terme a Barcelona, al CCCB i a la Facultat de Geografia i història de la UB.

 

Entre altres ponents, tindrem el plaer de comptar amb la Dra. Ruth Milkman, Distinguished Professor a la City University of New York i Past-President de l’Associació Americana de Sociologia, que el dia 19 de desembre obrirà les jornades amb la conferència inaugural. Seguidament es durà a terme la projecció de lapel·lícula documental The Hunting Ground (http://thehuntinggroundfilm.com/)sobre els casos d’assetjament sexual als Campus Universitaris dels Estats Units. Aquest documental ha sacsejat no només la història dels Estats Units sinó que s’està convertint en un referent mundial, amb testimonis de primera mà sobre la superació d’aquesta problemàtica estructural a les universitats.

 

A la web de CREA podeu consultar una primera versió del programa a la següent web: http://crea.ub.edu/2ordervictims/programa/ (pròximament l’anirem completant). L’assistència és gratuïta però requereix inscripció prèvia (hi ha places limitades) omplint el formulari que apareix al següent enllaç, on s’ha d’especificar si s’assistirà a les tres parts de les jornades o només a alguna d’elles: http://crea.ub.edu/2ordervictims/inscripcions/https://ci6.googleusercontent.com/proxy/RnNZfQn2o2xpggJQqefCOervMbPIci5mujDPJnvl43kv6Rtxjyh5gHN_JKVzeU-aaGz3pePFgxfoAAtZJZNx8mveVTc-11j98EfuAJVcumUenA=s0-d-e1-ft#https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Us animem a que en feu difusió d’aquestes jornades entre els vostres estudiants, i a través del vostre campus virtual. Adjuntem també el cartell de les jornades, per si els hi voleu fer arribar. 

 

Juntes i junts aturarem definitivament l’assetjament sexual!!!!