Avisos

 
 
Imagen de Anna  Sales Boix
Curs de formació continua sobre Aprenentatge Cooperatiu i Educació Inclusiva
de Anna Sales Boix - jueves, 14 de diciembre de 2017, 10:42
 

Estimats companys i companyes,

Des del grup d'investigació MEICRI (Millora Educativa i Ciutadania Crítica) us informem del nou curs de formació continua sobre Aprenentatge Cooperatiu i Educació Inclusiva que hem organitzat a la Universitat Jaume I del 8 de gener fins al 7 de febrer, amb una durada de 30 hores.

Els curs està adreçat a professionals o estudiants de l'àmbit educatiu i té per objectiu capacitar-los en metodologies actives i cooperatives des d'una mirada inclusiva. Serà de caràcter eminentment pràctic: s'afavorirà un espai de reflexió i diàleg i es treballarà en xicotets grups per a vivenciar recursos i estratègies d'aprenentatge cooperatiu.

Us adjuntem un díptic explicatiu on trobareu la informació més rellevant del curs i el formulari d'inscripció, que estarà oberta fins al 17 de desembre de 2017.

Coneixent les vostres inquietuds pedagògiques, considerem que aquest curs pot ser del vostre interès, per la qual cosa us animem a inscriure-vos el més aviat possible, ja que només disposem de 30 places que seran cobertes per ordre de preinscripció.

Difongueu aquesta la informació entre els companys als que li puga interessar. 

Una forta abraçada!

 

 

http://www.uji.es/serveis/ode/propis/fc/areaCHS-1s/C17065-AprenCooperatiu/